В Интер недоволни от съдията
В Интер недоволни от съдията

В лагера на Интер бяха много недоволни от съдийството на мача с Торино. Нерадзурите играха 85 минути с човек по-малко, след като вратаря Самир Ханданович бе изгонен още в началото. Въпреки това тима на Валтер Мадзари бе на секунди от това да спечели мача с 3:2, но в крайна сметка срещата завърши 3:3.

Треньорът на Интер бе доста разгневен след мача и не говори пред медиите. Вместо него се появи спортния директор Марко Бранка, който осъди поведението на рефера Довери.

"Мадзари не иска да говори, защото е на различно мнение от това на съдиите", обяви Бранка. "От дузпата, през няколко отсъдени и още толкова неотсъдени нарушения, трябва да кажем, че това не бе добро съдийство. Не искам да кажа, че това 3:3 се обяснява с рефера, но един толкова хубав мач заслужава подходящо съдийство", обяви Бранка.

В Интер най-много недоволстват от червения картон на вратаря Ханданович. Той извърши нарушение наистина, но според Бранка не е за червен картон.

"В много ситуации като тази вратаря няма да бъде изгонен. А този червен картон промени напълно мача. Освен това имаше доста некоректни влизания срещу Белфодил, а да не забравяме и жълтия картон, който получи Камбиасо", ядосваше се още Бранка.

gol.bg


Comments

Коментари
neradzura | neradzura is Offline | #1 | Posted на 21.10.2013 16:33
neradzura

Joined: 08.01.13
Ами нормално interflagultra inter

Напишете коментар
Трябва да сте регистриран за да напишете коментар