Паулиньо: Отказах на Интер, оставам в Коринтианс
Паулиньо: Отказах на Интер, оставам в Коринтианс

Паулиньо сложи край на спекулациите, които го свързваха с трансфер в Интер като обяви, че остава в настоящия си отбор Коринтианс.

24-годишният футболист, който бе силно желан от италианския гранд, призна, че е получил примамливо предложение от Серия А, но смята, че за кариерата му ще е по-добре да остане в Бразилия.

„Взех своето решение, заедно със семейството ми, да остана в Коринтианс“, заяви Паулиньо на пресконференция. „Офертата бе добра, но понякога трябва да забравиш за парите. Добро финансово предложение не означава, че ще можеш да правиш много неща.“

„Има моменти, когато трябва да помислиш за своята кариера. Водя много спокоен живот и имам всички условия да върша добра работа тук в Коринтианс и една от причините за мен да остана бе да се завърна в националния отбор“, допълни Паулиньо.

Футболният директор на Коринтианс Роберто де Ардраде също обясни ситуацията: „Нека бъде ясно. С клуба бе установен контакт от представители на Интер. Седнахме и дискутирахме нещата. Говорих с Паулиньо и заедно решихме, че той няма да напуска Коринтианс.“

gong.bg


Comments

Коментари
Няма написани коментари

Напишете коментар
Трябва да сте регистриран за да напишете коментар