Морати пришпори Снайдер: Давай отговора днес!
Морати пришпори Снайдер: Давай отговора днес!

Президентът на Интер Масимо Морати коментира готвения трансфер на плеймейкъра на "нерадзурите" Уесли Снайдер в Галатасарай. Петролният магнат заяви, че най-сериозно от страна на холандеца би било да даде отговор на турците още днес. "Отговор на Снайдер днес? Така би било най-сериозно и така би трябвало да стане", лаконичен бе Морати пред офиса на енергийната компания "Сарас", на която също е собственик.

От Интер вече се разбраха с Джим Бом за около 10 милиона евро и така се чака само одобрението на условията по трансфера от страна на Снайдер. В събота вечер десетката на интеристите отново бе на трибуните на "Джузепе Меаца", откъдето изгледа победата с 2:0 на миланския гранд над Пескара. След двубоя Уесли заяви пред италианските медии, че му трябват още няколко дни, за да реши къде ще продължи да играе.

По това време обаче в Турция вече обявиха преминаването му в Галатасарай за 100% сигурно и дори бяха изнесени сумите 5,3 милиона евро годишна заплата и 25 хиляди евро допълнително за всеки мач, които Снайдер ще прибира в Истанбул. Пари, които той няма как да взима в Милано.

sportal.bg


Comments

Коментари
Няма написани коментари

Напишете коментар
Трябва да сте регистриран за да напишете коментар