Жулио Сезар официално в КПР
Жулио Сезар официално в КПР

Бразилският вратар Жулио Сезар вече официално е футболист на Куинс Парк Рейнджърс. Той преминава в английския клуб от състава на Интер, където изкара последните 7 сезона. Стражът подписа с новия си клуб за следващите четири гсезона до 2016 година.

"Страхотно е, че успяхме да привлечем толкова класен вратар. Когато ти се отвори възможност да вземеш подобен играч, трябва да реагираш светкавично и ние направихме точно това. Моето желание винаги е било да вземем двама вратари през лятото и сега конкуренцията за този пост ще е страхотна. Сезар е невероятен човек и невероятен играч. Ние печелим не само от неговите качества, но и от огромния му опит и непримиримия му дух за успехи", заяви по този повод мениджърът Марк Хюз.

"Много съм щастлив, че идвам в този клуб. Всички говорят за големите му амбиции и аз съм впечатлен. Искам да бъда част от успехите, към които се стремим. Премиър лийг е е дно от най-добрите първенства в света и всеки иска да играе тук. Сега искам да се наложа в отбора и да покажа на феновете какво мога. Развълнуван съм и нямам търпение да започна да играя", допълни Сезар.

sportal.bg


Comments

Коментари
Няма написани коментари

Напишете коментар
Трябва да сте регистриран за да напишете коментар