Интер Клуб България с нова игра за феновете на Интер
Интер Клуб Бъгария

Здравейте Нерадзури!

В последните няколко сезона една от най-актуалните теми около Интер са треньорските рокади и успехите и загубите, които ни носят те.Всеки от нас, воден от знанията си за любимия отбор, има свои предвиждания за тактическа схема, смени и всички останали елементи от футболната игра и поради тази причина Inter-Bulgaria.Team и Inter Club Bulgaria /организатори/ решихме да изпробваме способностите Ви като мениджъри на ръководен от Вас Интер.
От името на организаторите Ви представяме изготвена от нас игра „Интер Мениджър",която ще имаме възможността да играем през целия следващ сезон. Целта ни е да Ви предизвикаме да познаете кой ще е титулярният състав за предстоящия мач на Интер, кои ще са смените в отбора,кой ще вкара гол и т.н.

Играта ще се играе във виртуалното пространство на game@inter-bulgaria.com, като във forum.inter-bulgaria.com и в официалната страница на Inter Club Bulgaria във facebook http://www.facebook.com/group.php?gid=96904355850 ще се публикуват прогнозите, резултатите, временното и крайното класирания. Подробностите ще видите в правилата малко по-надолу. Освен, че искаме да проверим познанията и способностите Ви да предвиждате развоя на мачовете на Интер, победителят в тази игра ще получи и награда осигурена от Интер Клуб България.Засега наградата е само една.Ако се осигурят допълнителни награди те ще бъдат добавени към наградния фонд,а участниците в играта ще бъдат уведомени за начина им на разпределяне.
Участия в играта може да вземе всеки желаещ.Тъй като обаче наградата(наградите) се осигурява от фен-клуба на Интер в България тя ще може да бъде спечелена само от тези които са членове на Интер Клуб България за сезон 2012/2013.

Правила на играта "Интер Мениджър"

Преди началото на всяка среща всеки регистриран участник избира отбор по специална форма на участие.

1.За всеки познат титуляр +2 точки.За всеки непознат титуляр -1 точка. (задължителна прогноза)
2.За познат резервен играч влязъл в игра +2 точки.Предвидения резервен играч не влиза в игра -1 точка.
3.Дузпа в полза на Интер (да или не): +3 точки при вярна прогноза. -1 точка при грешна прогноза.
4.Познат точен резултат +5 точки.Непознат точен резултат -1 точка
(задължителна прогноза)
5.Познат голмайстор (право на толкова предположения колкото гола е предвидено за точен резултат).За всеки познат голмайстор +4 точки.При грешна прогноза -1 точка. (задължителна прогноза)
6.Позната асистенция +2 точки (при рикошет точки не се присъждат)
7.Познат резултат на полувремето +3 точки.При грешна прогноза -1 точка.
(задължителна прогноза)
8.Познат развой на цялата среща (първо полувреме и краен резултат) +5 точки.
9.Интер ще победи с 2 или повече гола разлика (да или не): +5 точки.При грешна прогноза -1 точка.
10.Интер ще победи с 3 или повече гола разлика (да или не): +15 точки.При грешна прогноза -1 точка (участник няма право едновремено да дава предположения за точки 9 и 10.В противен случай прогнозите му за тези две точки се смятат за невалидни)
11.Познат играч на Интер който ще получи жълт картон (право на три предположения) +3 точки.При грешна прогноза -1 точка
12.Познат играч на Интер който ще получи червен картон (право на едно предположение) +5 точки.При грешна прогноза -1 точка.
13.Познат играч на мача с най-висок рейтинг според inter.it +3 точки.
14.Участник познал абсолютно всичко удвоява резултата си от въпросния кръг.
15.Участника спечелил най-много точки в кръга получава +5 бонус точки.Ако няколко участника са с равни точки на първото място всички те получават бонус точки.

За да бъдат считана изпратената прогноза на даден участник за валидна той трябва да е попълнил минимум точките обозначени като задължителна прогноза

Всеки участник има право да изпрати и допълнителни прогнози касаещи представянето на Интер през сезона като цяло.Спечелените/загубените точки от тези прогнози ще бъдат добавени към класирането в края на сезона.
Всички допълнителни прогнози трябва да бъдат изпратени най-късно до първия мач на Интер за сезона (26.08.2012)

Допълнителни прогнози

1.Познато точно място в класирането на Серия А след 19-ти кръг: +30 точки.При грешна прогноза -5 точки.
2.Познато точно място в класирането след 38-ми кръг: +60 точки.При грешна прогноза -10 точки.
3.Познато точно представяне в Лига Европа: +60 точки.Вариантите са победител,финалист,полуфиналист,четвъртфиналист,осминафиналист,1/16 финалист,трето място в групата,четвърто място в групата.При грешна прогноза -15 точки.
4.Познат голмайстор на отбора: +20 точки.При грешна прогноза -5 точки.
5.Прогноза че голмайстора на Интер ще стане и голмайстор на първенството (да или не): +20 точки.При грешна прогноза -10 точки.
6.Интер ще вкара най-много голове в Серия А (да или не): +25 точки.При грешна прогноза -15 точки.
7.Интер ще допусне най-малко голове в Серия А (да или не): +25 точки.При грешна прогноза -15 точки.
8.Ще има ли треньорска смяна до началото на 20-ти кръг (да или не): +30 точки.При грешна прогноза -15 точки.

Правила за участие в "Интер Мениджър"

Играта „Интер Мениджър" е създадена от и се провежда изцяло под контрола на организаторите.Началото стартира на 26 август 2012 г. и завършва в края на сезон 2012/2013

Участниците в играта „Интер Мениджър" се регистрират до 23.08.2012 г. на е-мail: game@inter-bulgaria.com като посочват: трите си имена, таен въпрос, таен отговор и име на своя отбор. Регистрация след упоменатата дата се извършва само след изрична молба на e-мail: game@inter-bulgaria.com

Предвижданията се изпращат е-мail: game@inter-bulgaria.com до края на деня предхождащ всеки мач (Серия А,купа на Италия,Лига Европа)

Предвиждания изпратени след този период не се допускат.

Преброяването на резултатите и контрола се извършва от организаторите.След всеки кръг резултатите от кръга и временното класиране се публикуват във форума, страницата на фен-клуба във facebook и се изпраща по е-мail на всички участници.

Коментари и въпроси възникнали в процес на играта се отправят на game@inter-bulgaria.com

Спорове, оплаквания, молби и т.п. независимо от какъв характер са те се отправят към и решават единствено от организаторите. В края на сезон 2012/2013 организаторите приключват играта и обявяват победителя в играта.

НАГРАДА:

Победителя в играта печели анцуг на Интер от новата колекция за сезон 2013/2014.
Наградата е осигурена от Inter Club Bulgaria и може да бъде спечелена само от членове на фен-клуба.
Comments

Коментари
Няма написани коментари

Напишете коментар
Трябва да сте регистриран за да напишете коментар