Вивиано премина във Фиорентина под наем
Вивиано премина във Фиорентина под наем

Вратарят Емилиано Вивиано ще играе във Фиорентина през предстоящия сезон, съобщава електронното издание "Футбол Италия". Стражът ще се състезава на "Артемио Франки" като преотстъпен от Палермо, а след края на кампанията "виолетовите" ще могат да купят футболиста.

"Най-сетне ще мога да нося фланелката на моята любима Фиорентина. Чаках дълго, но сега съм щастлив. Благодаря на всички, които помогнаха сделката да се осъществи", каза Вивиано, който е юноша на тима от Флоренция.

До момента статутът на 26-годишния вратар беше малко по-особен. Половината от правата на играча се държаха от Палермо, но другата половина беше собственост на Интер. Именно заради това преминаването на Вивиано в състава на Винченцо Монтела се забави.

Президентът на "розанерите" Маурицио Дзампарини искаше да даде стража под наем, а Масимо Морати беше против. Целта на президента на "нерадзурите" беше да продаде състезателя. В крайна сметка обаче Дзампарини откупи дяла на Интер и осъществи намерението си да преотстъпи Вивиано, а Морати също остана доволен. 

gol.bg


Comments

Коментари
Няма написани коментари

Напишете коментар
Трябва да сте регистриран за да напишете коментар