Firenze Viola: "Интер" е най-близко от всички до купуването на Варгас
Firenze Viola: "Интер" е най-близко от всички до купуването на Варгас

С приближаването на януари все повече се изяснява ситуацията с перуанския футболист на "Фиорентина" Хуан Варгас. Всичко сочи натам, че играча ще напусне Флоренция през земния трансферен прозорец, което не се отрича от спортния дируктор на виолетовите Пантелео Корвино.


Към днешна дата Варгас се стреми със всички сили да набере оптимална физическа кондиция, обаче сегашното му състояние не устройва ръководството на Скуадра Виола, което вече не веднъж е предизвиквало неголеми конфликти между играча и работодателя.


Сумата, която ще задоволи ръководителите на Фио се колебае в рамките на 12-13 млн. евро. Най-големия претендент измежду италианските отбори се явява миланския "Интер". Както съобщава FirenzeViola.it нерадзурите вече са предприели опит да привлекат в редовете си играча на националния отбор на Перу, при това опитваки се да включат в сделката Съли Мунтари, но получиха отказ. От Флоренция са заявили, че ще се разделят с Варгас само срещу пари, без включването на "трети лица".

 

Основен конкурент на "Интер" в борбата за Варгас се сочи лондонския "Арсенал". Арсен Венгер ясно даде да се разбере, че английския клуб още през януари е готов "да отвори портмонето" за сума, която ще задоволи ръководството на "Фиорентина". Решаващо ще е желанието на самия Варгас.

http://intermilano.ru/


Comments

Коментари
Няма написани коментари

Напишете коментар
Трябва да сте регистриран за да напишете коментар