Морати: Няма да си връщаме Балотели
Морати: Няма да си връщаме Балотели

Президентът на Интер Масимо Морати побърза да отрече слуховете, че клубът смята да си върне нападателя Марио Балотели през лятото.Президентът на Интер Масимо Морати побърза да отрече слуховете, че клубът смята да си върне нападателя Марио Балотели през лятото. Футболистът на Манчестър Сити почти сигурно ще бъде продаден след края на сезона, след като прави изцепка след изцепка и последните информации твърдяха, че "нерадзурите" имат желание да го върнат на "Сан Сиро", но Морати заяви, че този футболист не влиза в плановете на клуба за лятна селекция.

"Балотели? Той не влиза в плановете ни за лятна селекция. За мен той е играч на Манчестър Сити. Ние следим внимателно какво се случва с него, но за момента виждаме, че той не се е променил и продължава да прави същите грешки. От техническа гледна точка той е великолепен футболист, но ние не сме правили опит да го привлечем и честно казано, той не влиза в плановете ни", заяви Мора Футболистът на Манчестър Сити почти сигурно ще бъде продаден след края на сезона, след като прави изцепка след изцепка и последните информации твърдяха, че "нерадзурите" имат желание да го върнат на "Сан Сиро", но Морати заяви, че този футболист не влиза в плановете на клуба за лятна селекция.


"Балотели? Той не влиза в плановете ни за лятна селекция. За мен той е играч на Манчестър Сити. Ние следим внимателно какво се случва с него, но за момента виждаме, че той не се е променил и продължава да прави същите грешки. От техническа гледна точка той е великолепен футболист, но ние не сме правили опит да го привлечем и честно казано, той не влиза в плановете ни", заяви Морати.

sportal.bg


Comments

Коментари
Няма написани коментари

Напишете коментар
Трябва да сте регистриран за да напишете коментар