Интер взима на проби защитник минал през Костинброд
Интер взима на проби защитник минал през Костинброд

Италианският гранд реши да покани за втори пробен тест сръбският защитник роден през 1994 година, Неманя Иванов, който чака български паспорт. През месец ноември 2011 талантът подвизаващ се в школата на ФК Костинброд получи първа покана от ръководството на "нерадзурите". Сега футболистът ще бъде тестван отново директно в техен първи сателит подвизаващ се в италианската професионална Seria C - Pro Patria.

След като при първия си престои играчът изкара пробите и даде много добри показатели на медицинските тестове, ръководителите на Интер обявиха решението си преди броени дни да привикат отново 17-годишния талант, когото лично скаутите на Интер оцениха на много добро ниво.

Футболистът е представляван и предложен от консултантска агенция - DNK Conslut LTD., представлявана и управлявана от Диян Янков, който се подвизава на Апенините. Агенцията съдейства в момента и договаря тестове в два елитни италиански отбори от Серия "А" за двама футболисти, които скоро ще получат официални покани в клубовете си от италианските отбори. Това потвърди самият Янков по телефона от Италия.

"На този етап мога да кажа само, че заинтересованите клубове от италианска страна са Удинезе и Фиорентина", каза Янков.

Агенцията в момента финализира и преговори за тясно сътрудничество с Швейцарско адвокатсво студио, в което се отличават имена на футболисти като Самуел Ето'о, който е известен като един от най-скъпоплатените футболисти в света. По този начин се отварят вратите на млади таланти от цяла Югоизточна Европа към Западноеврпейски клубове, с които имат официално сътрудничество с DNK Conslut LTD

SPORTAL.BG


Comments

Коментари
Няма написани коментари

Напишете коментар
Трябва да сте регистриран за да напишете коментар