Традиционен турнир между фен клубовете на чуждестранни отбори в България
Традиционен турнир между фен клубовете на чуждестранни отбори в България

-На 14-15 ноември 2015 г., 9.00 ч., в гр. София, на игрищата на спортен комплекс „РД Спорт“, находящ се на територията на МИННО-ГЕОЛОЖКИ УНИВЕРСИТЕТ "СВ. ИВАН РИЛСКИ" ще се проведе четвъртият традиционен турнир между фен клубовете на чуждестранни отбори в България. Турнирът ще е и първи такъв под егидата на „АСОЦИАЦИЯ НА БЪЛГАРСКИТЕ ФЕН КЛУБОВЕ НА ЧУЖДЕСТРАННИ ОТБОРИ“. Асоциацията е сдружение с нестопанска цел, обединяваща само други такива на фен клубове на чуждестранни отбори. Създаването на сдружението е с цел да се покаже, че футболът е нещо много повече от игра, че привърженици на кръвни врагове в спорта могат да бъдат приятели и най-вече за да се помага както материално, така и морално на лица в неравностойно положение. Интер Клуб България е сред учредителите на сдружението и негова основна движеща сила.

 

Този път турнирът ще се проведе под надслов "Стъпка за невидимите деца на България" в подкрепа на сдружение с нестопанска цел „Аутизъм днес“, което сдружение управлява Център за деца с аутизъм "Аутизъм днес". Както вече стана ясно от името помощта, която ще бъде оказана, е за деца, страдащи от аутизъм.

 

Участници в турнира:

Група А

Група B

Група C

Група D

Галатасарай

Челси

Реал Мадрид

Интер

Ювентус

Бешикташ

Ман Юнайтед

Рома

Арсенал

Ливърпул

ФК 851

ЮРА 95

Барселона

Борусия Дортмунд

Нюкасъл

Съндърланд

 

Както знаете двукратен /от 3 пъти/ победител в този турнир е отборът на българските змии!

Управителният съвет Интер Клуб България кани всички желаещи да дойдат и да подкрепят както отборите, така и най-вече благотворителната кауза. Поканете и приятели!

Защото футболът е много повече от игра!


Comments

Коментари
Няма написани коментари

Напишете коментар
Трябва да сте регистриран за да напишете коментар