Стани Член

Most Recent Videos
Наполи - Интер 0:2
Купа на Италия - 1/4 финал
26,192 View(s)
No Rating
From: Kalvachev32
20.01.16
Удинезе - Интер 0:4
Серия- А кръг 16
13,127 View(s)
No Rating
From: Kalvachev32
14.12.15
Наполи - Интер 2:1
Серия - А кръг 14
3,548 View(s)
No Rating
From: Kalvachev32
01.12.15

Класиране

Серия -А - Резултати

Брояч

Мадзари: Не приличахме на себе си
Мадзари: Не приличахме на себе си

За пореден път през сезона Интер поднесе горчив хап на привържениците си. Всеки път, когато изглежда, че Валтер Мадзари и тимът му са налучкали пътя към успехите, следва нов провал. Дербито на Милано не беше изключение.

"Всички видяха, че не направихме добър мач", призна Мадзари. "През първото полувреме бяхме малко по-добре, но ни липсваше енергия и ентусиазъм. След почивката направо не приличахме на себе си, не успявахме да изостряме играта, бяхме смутени и действахме твърде бавно."

"Целият ни сезон е белязан от върхове и падения", продължи треньорът на Интер. "Съперникът заложи на физиката и спечели. Те се бореха по-добре за вторите топки, а ние понякога не умеем да страдаме. Те не показаха кой знае каква игра, но на нас ни липсваше смелост."

"Трябва да забравим по-скоро този мач. Жалко е, че се представихме толкова зле именно в дербито. Трябва да поемем отговорността за провала и аз съм първият, който ще го направи. Понякога във важните мачове краката ти се наливат с олово. Имахме играчи, които не са свикнали с такива дербита и това си каза думата. Бяхме нервни, нестабилни психически", обобщи Мадзари.

gol.bg


Comments

Коментари
Няма написани коментари

Напишете коментар
Трябва да сте регистриран за да напишете коментар