Самуел: Труден момент, но работим, за да го преодолеем
Самуел: Труден момент, но работим, за да го преодолеем

„Нямахме късмет, защото допуснахме гол след първия удар на нашия противник”.

„Чувството не е хубаво. Купата беше една от нашите цели през този сезон и това елиминиране е ужасно. През второто полувреме играхме добре, но трябва да се подобряваме, защото нашите противници знаят слабите ни страни и ги използват добре” – Това бяха думите на Валтер Самуел пред “Inter Channel”.

Той продължи: „Нямахме и късмет, защото допуснахме да ни вкарат след първия си удар към нашата врата. Видяхме и в миналия мач, че Лацио не направи нищо особено, за да спечели мача. Знаем, че това е труден момент. Заедно работим здраво, за да го преодолеем. Днес отборът работи много добре в дефанзивен план”.

„Надявам се, че реферите не се влияят от коментарите как не получаваме дузпи, а може би те се чувстват несигурни и затова не ги отсъждат. Имаше чиста дузпа срещу Диего днес. Бях точно зад ситуацията и видях всичко. Той се освободи и след това бе дръпнат. Не може да се оплакваме постоянно и да се притесняваме от съдиите. През второто полувреме играхме добре, за да отбележим и да изравним резултата, но разочароващо е, че си тръгнахме с празни ръце. Как се чувствам? Играх и това е добре за мен”.


Comments

Коментари
Няма написани коментари

Напишете коментар
Трябва да сте регистриран за да напишете коментар