В Интер бесни на съдията
В Интер бесни на съдията

Треньорът на Интер Валтер Мадзари бе бесен на рефера Антонио Дамато след поражението 0:1 от Лацио снощи. Според наставника съдията е повлиял за загубата на "Олимпико". Мадзари смята, че Интер не е получил дузпа, а играч на Лацио е заслужавал червен картон.

"Разбирам, че в такива равностойни мачове всичко се случва и отделните епизоди решават мача. В случая го решиха епизодите със страхотния удар на Клозе, преди който имаше две наши индивидуални грешки, но също така и съдията", заяви Мадзари.

Треньорът говори за потенциално изгонване на Диас, който имаше жълт картон от първата част, а малко след това влезе грубо в краката на Гуарин, но не получи нищо. Мадзари иска и дузпа за нарушение на същия Диас след паузата срещу Роландо. Интер все още не е получил дузпа този сезон.

"Имаше дузпа за нас срещу Роландо. Не се оплаквам или обвинявам, просто казвам. Диас задържа Роландо. Същият този Диас беше за втори жълт картон още преди паузата. Мачът можеше да завърши и 5:1 за Лацио, но можеше и да е по-друг начин, ако тези решения бяха други".

"Лацио бе много компактен и беше трудно да градим играта. Те стояха пред вратата си, а ние бъркахме в изграждането на играта. Рея е казал, че Лацио е спечелил, както ние обикновенно го правим? Явно не е гледал всички мачове на Интер. Срещу Наполи загубихме, макар че владеехме топката 75%".

gol.bg


Comments

Коментари
Няма написани коментари

Напишете коментар
Трябва да сте регистриран за да напишете коментар