Мадзари: Страхотна реакция! Алварез е нашият Хамшик
Мадзари: Страхотна реакция! Алварез е нашият Хамшик

Важна победа постигна Интер срещу Фиорентина и това зарадва Валтер Мадзари. Ето какво каза той пред микрофоните на “Sky”:

„Това беше първият път, в който губихме в резултата и реагирахме страхотно. Атакувахме яростно и това бе възнаградено. Победихме много силен отбор.

Реакцията на Гуарин? Той направи доста грешки и поиска да се извини за това. Това са нормални моменти, но аз се чудя защо публиката реагира така по време, а не след края на мача. Гуарин трябва да се труди и да не мисли за грешките, които прави. Трябва да се чувства комфортно и вече съм говорил с него.

През първото полувреме можеха да ни вкарат на два-три пъти. Владеенето на топката бе 52% на 48% в полза на Фиорентина. Трябваше да се справим по-добре на няколко пъти, но направихме повече грешки от обикновено. Поисках да има повече свежест в центъра на терена. Трябваше да ги натиснем по-добре, но нямахме необходимата смелост да го направим, защото противникът ни бе добре подготвен. Има още какво да подобряваме, а и момчетата се справят много добре.

Алварез е от голямо значение за нас. Той работи върху своята физика и има страхотен прогрес. Наподобява ми на Хамшик”.


Comments

Коментари
Няма написани коментари

Напишете коментар
Трябва да сте регистриран за да напишете коментар