Джонатан: Трява да продължа да се развивам
Джонатан: Трява да продължа да се развивам

Десният краен бранител на Интер Джонатан заяви, че "нерадзурите" се намират в добра физическа форма. През миналата кампания един от основните проблеми на миланския състав беше свързан с множеството травми, но в момента списъкът с контузени играчи на черно-сините е сравнително кратък.

Вчера пък отборът на Валтер Мадзари стартира с победа участието си в новото издание на Серия А. Интер спечели с 2:0 домакинството си на Дженоа, като трябва да се отбележи, че "нерадзурите" не бяха печелили шампионатен двубой на "Джузепе Меаца" от 21-ви април.

"Добрата ни физическа форма се дължи на работата, която свършихме заедно с треньора и неговия щаб. Срещу Дженоа се представихме на ниво и се радваме, че спечелихме трите точки – единственото, което има значение на този етап", коментира Джонатан, цитиран от сайта "Футбол Италия".

"Смятам, че играя на 70-80 процента от възможностите си, така че трябва да продължа да се развивам, например в тактическо отношение. Вече научих много, но ще продължа да работя, за да стана още по-добър. Доверието на треньора е от изключително значение за мен. Неговите думи ме окуражават да се представям добре", каза още бразилецът.

gol.bg


Comments

Коментари
Няма написани коментари

Напишете коментар
Трябва да сте регистриран за да напишете коментар