Маздари: Това е Интер, който искам да виждам
Маздари: Това е Интер, който искам да виждам

"Беше въпрос на време, защото тези момчета работеха много здраво през последните седмици. Вече виждам отбора, който искам".

Валтер Мадзари говори след победата на своя отбор над Ювентус, която дойде след изпълнение на дузпи: „Беше ли това напредък? Сигурен съм, че е. Това е голяма стъпка напред. Никой не беше доволен след загубата от Валенсия, но за всичко си имаше обяснение и го казах на всеки. Тези загуби ни направиха по-силни и дори, когато губихме, бях доволен от играта на момчетата. Моите футболисти са усвоили много. В тази част от подготовката, трябва да държим краката си на земята. Играчите трябва да погледнат грешките си и да не ги повтарят. Днес видях отбора, който искам да виждам. Беше въпрос на време, защото момчетата работят много усилено”.

„Много съм доволен и от футболистите, които влезнаха от пейката. Те са много сплотени и заслужиха мястото си. Целта на предсезонните срещи е да намеря отбор, който да подхожда на идеите ми. Доволен съм от начина, по който всичко се развива, защото все още е доста рано”.

 

Какво харесахте най-много в този мач? „След двете загуби, като изключим причините, по които станаха, изиграхме доста добър мач. Харесах всичко в отбора: защитата ни, но и начина, по който държахме топката и атакувахме напред. Момчетата започват да се наслаждават на схемата ми и ми е много приятно да видя, че разбират какво искам от тях”.

„Гуарин? Очаквам от него да покаже пълния си потенциал и да стане топ играч. Той трябва да подобри играта си в някои аспекти и ние работим върху това. Мисля, че има голям потенциал да се развие”.

„Последните коментари на Конте? Не мисля, че е говорил за мен лично. Ако не е казал името ми, не мога да му отговоря. Не искам да отговавям на спекулации. Смятам, че съм честен и спокоен човек. Нямам гузна съвест, затова не виждам причина да говорят за мен”.

„Какво мисля за Ювентус? Не желая да говоря за отбори, различни от моя. Не знам какво се случва с Ювентус, работя с Интер и ще говоря само за Интер”.

„Бъдещето на клуба? Не искам да мисля за подобно нещо, докато президентът не ми каже идеите си. Това не трябва да тежи на нашите мисли. Концентрирани сме и искаме да дадем най-доброто от себе си”.


Comments

Коментари
Няма написани коментари

Напишете коментар
Трябва да сте регистриран за да напишете коментар