Милито: Мечтая да завърша кариерата си в Расинг
Милито: Мечтая да завърша кариерата си в Расинг

В Аржентина всички очакват завръщането на Диего Милито, което ще бъде възможно през 2014г. Това е много вълнуващо за феновете на принца . Преди да се завърне в Италия, той посети своя бивш отбор и говори за евентуално завръщане.

,,За мен е голямо удоволствие да се срещна с приятелите, които имам тук. Тук съм у дома и всички се отнасят добре с мен. Разликите между Аржентина и Италия? Футболът е почти един и същ. Разликата е в страстта. Да кажем, че в Италия тя е по-голяма’’.

Тежката контузия: ,,Възстановявам се бързо, но все още трябва да почивам. Ще се опитам да се завърна възможно най-скоро’’.

Бъдещето: ,,Винаги съм казвал, че ще завърша кариерата си в отбора, който ме е създал като футболист. Това е моята мечта и се надявам да я реализирам. В момента мисля само за възстановяването ми. Искам да играя отново, защото така се чувствам по - добре. Ако има възможност, бих искал да се завърна в Расинг’’.

Цели: ,,Мислил съм, когато завърша състезателната си кариера да се заема с треньорство. За момента съм футболист и искам да се насладя на това’’.

Да се завърна в Расинг? ,,Единствено ако се чувствам добре. Това е най-важното нещо за мен. Не искам да завършвам кариерата си, но се надявам това да стане в Расинг’’.

 


Comments

Коментари
Няма написани коментари

Напишете коментар
Трябва да сте регистриран за да напишете коментар