Форлан: В Атлетико бяха несправедливи към мен
Форлан: В Атлетико бяха несправедливи към мен

Форлан в интервю за Радио "Марка" гарантира, че все още изпитва добри чувства към Атлетико , но има неща, които предпочита да не си спомня. "Не ме притесни, че ми приписваха трансфер в Реал Мадрид, а самата нагласа към това."

 
"Ако не позволяваш продажба на играч, ще дойдат други последици по-късно, не можеш да очакваш всичко да остане така. След това бяха несправедливи, това е, което ме притесни."
 
Нападателят заяви, че е в последния етап от контузията си, макар и непотвърдено, че ще се върне в игра преди Коледа: "След два месеца е добра да си почина и да се възстановя, защото нямах време за почивка."
 
"Аз няма да имам проблем да играя в последните мачове за годината, но ще трябва да видим какво ще кажат лекарите", каза уругвайският национал.
 
Форлан уверява, че е доволен от пристигането си в Интер: "Това е един големите клубове в Европа и в света, а града ми напомня на Манчестър. Има много добри хора, околната среда е чудесна, всички го знаем", казва той.
 
След дербито на Мадрид: "В първите няколко минути видях, че играха добре, и изгонването опорочи всичко, ако не беше това мача щеше да е много по-равностоен."
 
Що се отнася до разликата между Реал Мадрид, Барселона и останалите, заяви: "Все по-голяма става конкуренцията, разликата с другите отбори я има, надявам се малко по малко да се изравнят, Серия А в този смисъл е по-равностойна ".
 
"Въпреки че другите отбори (Валенсия, Атлетико, Виляреал), имат добри състави, има разлика между тях и Реал Мадрид и Барселона. В дългосрочен план в  Ла лига ще се забележи. В най-добре да се направи както в Аржентина, да се напарви Апертура и Клаусура, за да се докажат. "
 
За факта, че над 13 години Атлетико Мадрид, не може да спечели срещу Реал, Форлан сподели: "Това е необяснимо, невероятна класика, много е трудно, не мога да си представя това да стане с Бока-Ривър или Пенярол-Насионал, би било невъзможно да изляза на улицата."
 
Попитан дали е било грешно да бъде продаден, уругваецът каза: "Това ще трябва да запитаме Мигел Анхел, проблемът е в клуба, който поставя цената." 
 
Той не иска да говори за Кике: "Предпочитам да не говоря за това, миналото си е минало". Форлан заяви, че знае как иска да го запомнят феновете на Атлетико, само с една дума: "Уругваец"

topmatch.bg

Comments

Коментари
Няма написани коментари

Напишете коментар
Трябва да сте регистриран за да напишете коментар